Nyheder

Uvildig rådgivning ved valg af boliglån

Erhvervsministeriet lancerede den 7. januar 2017 en ny prisportal for boliglån; www.tjekboliglån.dk. Portalen giver forbrugerne mulighed for at sammenligne priserne på de forskellige lånetyper i banker og realkreditinstitutter og skal gøre det nemmere at gennemskue, hvor man finder det mest fordelagtige lån. 
Prisportalen tager højde for stiftelsesomkostninger, bidrag, gebyrer m.m., og det er muligt at få udspecificeret, hvor udgifterne kommer fra. Derudover er der udregnet årlige omkostninger i procent (ÅOP) for de enkelte lån, så lånene kan sammenlignes på et ensartet grundlag. På denne måde vil konkurrencen blive styrket.

Boligretsadvokaterne Allan Kobæk og Jens Fuglesang Christensen fra Brockstedt-Kaalund rådgiver om overdragelse af fast ejendom. De er glade for det nye tiltag og anbefaler altid, at man søger uvildig rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom.

 

Kontakt Brockstedt-Kaalund

Hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, er du meget velkommen til at kontakte Brockstedt-Kaalunds boligretsadvokater.

Advokat Allan Kobæk                                 E: ako@bklaw.dk   T: 69 13 71 48
Advokat Jens Fuglesang Christensen      E: jfc@bklaw.dk     T: 69 13 71 40
Advokat Karen Marie Jespersen                E: kmj@bklaw.dk  T: 69 13 71 19

Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Icons made by Eleonor Wang from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!
Ny viden og gode råd fra vores advokater

Tilmeld dig Brockstedt-Kaalunds nyhedsservice og modtag ny viden og GRATIS råd i forbindelse med forskellige juridiske problemstillinger inden for dit interesseområde; privat eller erhverv. Vi sender dig e-mails, når der er aktuelle nyheder, som kan være relevante for dig.

Din direkte vej til ny juridisk viden – tryk her!